Event locatie Stoeterij d’Heyboght Beervelde

Deze jumping vindt plaats in Stoeterij d’Heyboght in Beervelde, een deelgemeente van Lochristi, vlak bij Gent. Het domein is een groene oase van rust. Ideaal dus voor een sfeervol evenement als Flanders Horse Event. Al sinds jaren is de stoeterij gastheer van zowel nationale als internationale springwedstrijden. Daardoor beschikt de organisatie over alle nodige knowhow om een meer dan geslaagde jumping te organiseren.De uitstekende en centrale ligging is een pluspunt, vlakbij AFRIT nr. 11 van E17 Gent – Antwerpen.

Bereikbaarheid

D’Heyboght ligt niet ver van de R4 en de E17. Het domein ligt op zo’n 10 minuten rijden van Gent-centrum en op amper 30 minuten van Brussel, Kortrijk, Antwerpen en Rijsel. Klik verder voor een routebeschrijving.

Er is parkeergelegenheid voor 250 vrachtwagens en 1 200 personenwagens. Op het jumping-terrein in Beervelde kunnen 360 paarden worden gestald gedurende het concours. Een combinatie van gras- en all-weatherbodem zorgt ervoor dat elke jumping in de meest optimale omstandigheden kan doorgaan.

Adres Event: FLANDERS HORSE EVENT – BOSMANSDREEF – B 9080 BEERVELDE

In de buurt

Op het domein ‘Park van Beervelde’ ontdekt u 25ha kasteeltuin in Engelse landschapsstijl. Verder is er een populaire discotheek, Het Feestpaleis. En uiteraard ligt grootstad Gent op een steenworp van Beervelde. Reden genoeg om er een weekendje weg van te maken dus! Neem een kijkje op onze pagina met hotels in de buurt.

Hieronder kan u het grondplan van Flanders Horse Event raadplegen.
Door met uw muis te bewegen over de verschillende zones, kan u nagaan waar onder andere de champagne bar of de VIP-standen te vinden zijn!

Wij danken onze sponsors