Na de succesvolle eerste editie vorig jaar organiseert Flanders Horse Event ook dit jaar tijdens haar CSI3* een CSIYH voor 6- en 7-jarige paarden. Net zoals vorig jaar biedt de BWFA ondersteuning voor deze jonge paarden rubrieken!

Het team achter de BWFA volgt de sportieve carrière van veulens die via de veiling verkocht zijn met passie op en is trots op de prestaties van haar producten. Daarom willen zij elk jaar verder gaan in de ondersteuning van succesvolle jonge paarden.

Voor alle BWFA-referenties die hun selectie verkrijgen van de nationale federatie om te starten in de jonge paarden rubriek op Flanders Horse Event worden de inschrijvingen terugbetaald aan de eigenaars door de BWFA. Bovendien maken de deelnemers aan de jonge paarden rubrieken kans op kortingsbonnen voor de veiling: twee bonnen van 500€ en nog eens twee van 1000€ voor de winnaars van de finale!

De kwalificaties voor de CSI3* YH 6- en 7-jarige paarden zullen doorgaan op donderdag 4 en vrijdag 5 augustus. Op zaterdag 6 augustus zullen de finales voor zesjarige en zevenjarige paarden de Belgian Warmblood Foal Auction inleiden.

De collectie voor 2016 staat online en kan hier bekeken worden.

Foto: Kristof Wellekens – Fotoroyal

 

 

Wij danken onze sponsors