Flanders Horse Event gaat bijna van start, en zoals ieder jaar mogen we uitkijken naar een bruisend evenement waar om elke hoek wat te doen is. En daar zal Elke Gansbeke een niet te onderschatten aandeel in hebben. Zij stelt ELGA aan ons voor en vertelt waar we ons binnenkort mogen aan verwachten.

Elke, kan je jezelf kort voorstellen?

Eind 2016 ben ik mijn eigen weg ingeslaan als “personal eventcoach”. Het kriebelde al heel lang om in de eventsector mijn creativiteit de vrije loop te laten en mensen, klanten, op de juiste weg te helpen. Ik ben dus eventcoördinator, maar “eventcoach” vind ik de dag van vandaag toch een leuker en spontaner woord. Je kan me in enkele woorden omschrijven: creatief, spontaan & houdt van uitdagingen.

Vertel ons meer over ELGA.

ELGA, dat ben ik. Ik doe alles zelf van A tot Z en werk enkel met freelancers. Op dit moment heb ik de exclusiviteit om de locatie Lumière te Lokeren te verhuren voor allerlei soorten events: van meetings, recepties, babyborrels, trouwfeesten tot verjaardagsfeesten e.d.

Ik geef aan elk feest een persoonlijke touch, ik luister naar mijn klant welke wensen, ideeën en budget er zijn en probeer mijn eigen ideeën in te brengen. Klanten zijn vrij om te kiezen waar ik kan in meehelpen en welke delen van de organisatie ze op zichzelf wensen te nemen.

Wat ELGA verschillend maakt van andere eventbureau’s zijn de persoonlijke aanpak en het gevoel geven aan de klant dat ik er altijd voor hen ben en dat ze helemaal niet hoeven te stressen.

Wat is jouw band met Flanders Horse Event?

Ik heb jaren zelf in de organisatie gezeten, totdat ik zwanger werd van mijn eerste kindje. Ik heb mee de aankleding, styling verzorgd en was het aanspreekpunt van alle Businessclub klanten. Dat was supertof om te doen en ik heb zo veel mensen leren kennen. Nadien heb ik de cocktailbar verzorgd, en dit jaar is het een zeer grote uitdaging voor ELGA, want ik ben gevraagd om het ontbijt, sandwichbar, lunch en diner + take-away te verzorgen.

Toen ik de vraag kreeg stond ik er niet direct voor open, aangezien ik geen cateraar ben, maar met goeie freelance koks en vrienden ben ik dan toch deze uitdaging aangegaan en kan ik mijn ideeën en creativiteit hierin kwijt à la ELGA. Het concept heet “Foodmarket”: het wordt deels take-away, gebaseerd op de foodtruckhype, waar we lekkere, gezonde en gevarieerde gerechtjes en homemade limonades zullen aanbieden. De andere kant van onze foodmarket zal ingekleed worden als het ware een huis/tuinkamer, waar iedereen terecht kan voor een lunch of diner. Het idee hier is om met sharing dishes te werken, een concept dat echt werkt en vooral gezelligheid uitstraalt: samen met vrienden allerlei gerechtjes delen en genieten.

Wat zijn, volgens jou, de gelijkenissen in de visies van Flanders Horse Event en ELGA?

Flanders Horse event wil altijd dat ietsje meer en streeft naar het allerbeste in zijn categorie, en dat is de beste omschrijving van hoe ELGA over de zaken denkt.

Wat is, in jouw ogen, de meerwaarde van Flanders Horse Event voor de sport en de aanwezige bedrijven?

Flanders Horse event is echt uitgebloeid tot een prachtig evenement, het mooiste paardenevent van Vlaanderen zou ik zelfs durven stellen. Het straalt enorm veel cachet en rust uit door al het groen dat het evenement omringd, iets dat je nog maar zelden tegenkomt. Het is super om hier aanwezig te mogen zijn!

Als je van paardensport houdt, kan je Flanders Horse Event echt niet missen. Toplocatie, topsport, topstanden, topcatering, kortom… ja hoor, een TOP evenement!

Waar vinden we ELGA terug op Flanders Horse Event?

Je kan ons vinden in de tent, achter de cocktailbar nabij het springkasteel en de tribunes. Een beetje weggestoken maar zeker de moeite waard om eens langs te komen! Wij bieden een leuk menu aan om ELGA’s foodmarket echt te leren kennen aan democratische prijzen.

Wat mogen we jullie toewensen tijdens FHE?

Dat ELGA slaagt op alle gebied ! Lekker eten en drinken, mooi weer, veel volk en plezier. ELGA en haar team kijken er enorm naar uit iedereen te mogen verwelkomen en te laten genieten!

 

Wij danken onze sponsors