OctaPartners is een internationaal bedrijf dat een eigen cryptovaluta, de Octa Premium Coin, heeft gecreëerd en ook op de markt gebracht.  Net zoals de meest bekende cryptocoin, de Bitcoin, wordt OCP opgeslagen op een personal computer of smartphone in de vorm van een wallet (portefeuille). De virtuele muntstukken kunnen zo rechtstreeks naar iemand worden verzonden via het internet en gebruikt worden als betaling, zonder via een bank te moeten passeren. Hierdoor verloopt de transactie veel goedkoper, sneller en efficiënter dan bij traditionele betalingen.

Dit elektronische geld maakt gebruik van cryptografie om de nodige beveiliging te garanderen, zodat OPR-coins alleen kunnen worden uitgegeven door de persoon die er eigenaar van is, en nooit meer dan één keer kunnen uitgegeven worden door diezelfde eigenaar.

Omdat OCP één van de snelst groeiende en meest opbrengende investeringen op het moment is, met maandelijkse rendementen tot 8%, laat het succes in België niet op zich wachten. De opportuniteit om aanwezig te zijn op Flanders Horse Event en op die manier klanten en investeerders uit te nodigen in de gepersonaliseerde business club, wilde het management niet voorbij laten schieten. Omdat het bedrijf tijdens de jumping haar netwerk verder wil uitbouwen en mensen duidelijk wil maken hoe ze kunnen investeren in een digitale valuta, is de kwaliteit van het evenement een “must”. De genodigden van OctaPartners moeten dus in de meest kwalitatieve omgeving terecht kunnen, op een plaats waar ze de adrenaline van de sport voelen en deel kunnen uitmaken van het hele gebeuren.

Tim Vermeiren, verantwoordelijke voor de Belgische tak van OCP, legt het als volgt uit: “de reputatie van Flanders Horse Event is indrukwekkend: zowel paardenliefhebbers als mensen die weinig of niets van paarden kennen, spreken lovende woorden uit over de professionele organisatie die achter deze jumping schuilt. Zelf ben ik in het verleden een aantal keer in Beervelde geweest en ik was verwonderd van hoe de organisatie alles uit de kast haalt om uitstekende netwerk-mogelijkheden aan te bieden aan de verschillende sponsors en hoe ze synergiën tussen de partners uitwerken. Het is trouwens ook zo dat wij dit jaar mee zullen innoveren en een Belgische primeur voorzien voor de jumping, dit door het mogelijk te maken om met OPR te betalen: er zullen een aantal terminals voorzien worden bij verschillende handelaars waardoor mensen die OPR-coins in hun wallet hebben, hier ook rechtstreeks mee kunnen betalen. We zijn alvast zeer tevreden hier aanwezig te zijn en ik ben ervan overtuigd dat dit het begin is van een mooi partnership”.

Indien u meer wenst te weten over OCP en over crypto currency in het algemeen, kan u al uw vragen stellen aan één van onze medewerkers ter plaatse of een kijkje nemen op de website van OCP – www.octapartners.be.

 

 

 

Wij danken onze sponsors