Sinds het prille begin mag Flanders Horse Event rekenen op de aanwezigheid van Wim Maenhaut. Het was dan ook logisch dat, toen hij PAHO Horse Stables overnam, het bedrijf mee present zou zijn in Beervelde. Gesprek met deze partner in de kijker.

“PAHO Horse Stables verzorgt alle accommodatie voor de paardensector”, zet Wim in.

“Of het nu om een nieuwbouw of een renovatie gaat, we staan, indien gewenst, in voor het totale project gaande van inrichting, ramen en deuren, indoorpiste, overdekte stapmolen, tot solariums en alle toebehoren”.

Een waaier aan mogelijkheden in verschillende uitvoeringen, en ook maatwerk is geen uitzondering voor PAHO, dat in 2009 werd overgenomen door Wim en zijn echtgenote. Intussen staat het koppel samen met dochter Jolien aan het hoofd van een bloeiend bedrijf:

“Ik ben meer dan 20 jaar actief geweest in de bouwsector, maar door de passie van Jolien voor de jumping sport kriebelde het om iets te doen in de paardensector – zolang het maar bouwgerelateerd was. En dat bleek een succes: intussen hebben we een team van 15 mensen in het bedrijf en tal van mooie referenties.”

Het contact met Flanders Horse Event kwam er via Jolien, die bijna van in het begin meerijdt op het evenement:

“Sinds Flanders Horse Event een internationale wedstrijd is geworden, heeft Jolien zo goed als elke editie meegereden. Dat begon in de juniorenrubrieken, zo’n tien jaar geleden. Zo hebben wij Patrick (Gansbeke) leren kennen, en dat contact is meteen goed verlopen. Flanders Horse Event staat elk jaar vast in onze agenda!”

Dit jaar vindt het publiek PAHO niet op één plek terug : “wij beschikken over een sponsorhindernis in de piste en zullen ter plaatse aanwezig zijn om geïnteresseerden met plezier te woord te staan.”

Als afsluiter geeft Wim nog mee: “de accommodatie op Flanders Horse Event is altijd top, de catering van een hoogstaand niveau, en er is altijd goede sport te beleven. Dat zijn volgens mij de redenen waarom Flanders Horse Event zich heeft ontpopt tot een fantastisch evenement: the place to be.”

Wat we Wim mogen wensen deze editie? “Een paar goede omlopen voor mijn dochter en enkele goede contacten, en dan zijn wij al heel tevreden!”

 

 

Wij danken onze sponsors