Dat Flanders Horse Event staat voor prestige, hoeft men u niet meer te vertellen. De organisatie van één van ’s lands mooiste outdoor competities maakte van klasse haar handtekening. En laat de samenwerking met Imperial Heritage Caviar het haut-de-gamme plaatje nog maar eens versterken… Koenraad Colman vertelt wat u dit jaar mag verwachten.

De samenwerking tussen Imperial Heritage Caviar en Flanders Horse Event is recent: een jaar geleden ontmoette de heer Colman de organisatie van FHE tijdens een gezamenlijk evenement met die andere prestigieuze partner, Mas Tu Vu. Een eerste contact waar de heer Colman tevreden op terugkijkt:

“Het contact met Patrick Gansbeke liep meteen goed, wij delen dezelfde visie en doelgroep en stellen beide een zeer specifiek product voor dat de klant echt moet liggen”.

caviar world 19Voor Imperial Heritage Caviar is het een eerste contact met de paardensector. Met hoogstaande referenties zoals Rolls Royce, Orient Express, en den status van exclusief leverancier voor het wereldvermaarde cruiseschip “Residences at Sea – The World” , waar ook nog een privé boetiek is geopend, mocht de stap naar onze prestigieuze sport niet uitblijven.

De heer Colman is dan ook enthousiast over het partnerschap: “Ik ben heel benieuwd voor deze eerste keer, maar het is me duidelijk dat het een heel mooi evenement is, met een visie die nauw aansluit bij de onze: een uitzonderlijk  product op kwalitatieve wijze aanbrengen, en de klant met de juiste égards verwennen zodat hij ten volle kan genieten van wat wij aanbieden”.

Met deze visie in het achterhoofd ontwikkelde Imperial Heritage Caviar een bijzonder concept voor de bezoekers van Flanders Horse Event: zij kunnen kennismaken met kaviaar op een wel erg speciale en vooral toegankelijke manier. Twee instapsystemen werden ontwikkeld om de eerste kaviaar-ervaring optimaal te laten verlopen.

2016_03_26_KKE_25Bezoekers kunnen een kennismakingspakket in twee formaten bestellen: een houder met 10 gram kaviaar met twee shots vodka en een parelmoeren lepel heb je al voor 29 euro. Wil je meer, dan kan je het pakket van 30 gram, vier vodkashots inbegrepen, vragen voor 75 euro.

“In het pakket zit een uit parelmoer schelpen geslepen kaviaarlepeltje, dat je cadeau krijgt of mag ruilen voor een extra shot vodka. Het lijkt een beetje vreemd, die combinatie met vodka, maar het is onze ervaring dat vodka het smaakpalet perfect neutraliseert, zodat u bij de volgende hap kaviaar opnieuw kan genieten van de volledige smaakexplosie”.

Wie al beter vertrouwd is met het product, kan ook gaan voor de luxeboxen:

Luxury Caviar ICE BOX , bekleed met krokodillenleder en gevuld met een Caviar blik van 125, 250 of 500 gram of meer , 6 Parelmoer lepels en een fles Russische vodka. Deze kan u in de VIP lounge bestellen, en zo een privé – degustatie aan uw tafel krijgen. Men kan kiezen tussen Russische of Siberische Steur – kaviaar in de Luxe Caviar box. Zoals ook voor de kennismakingspakketten worden de prijzen voor dit totaalconcept erg democratisch gehouden.

foto

“Onze intentie is om het publiek van Flanders Horse Event op een sfeervolle, elegante en toegankelijke manier  te laten kennismaken met onze producten . Imperial Heritage Caviar heeft een bijzondere kijk op kaviaar: onze vissen worden namelijk grootgebracht in zuiver bronwater uit de Apennijnen en leven op een bodem van rots en keien, twee cruciale aspecten om de originele smaak van echte caviar te laten ontwaken.

 

“Wij kijken heel erg uit naar Flanders Horse Event”, sluit de heer Colman nog af: “het feit dat het bij de Belgische topevents behoort stemt ons hoopvol voor het succes van ons concept”.

 

 

Wij danken onze sponsors