Jaar na jaar mag Flanders Horse Event rekenen op een enthousiast publiek, de beste ruiters maar ook haar trouwe partners. Steeds weer helpen zij het plaatje volledig maken op het domein van Stoeterij d’Heyboght, en voor deze elfde editie is dat niet anders. Zo zal Levi Party Rental ook dit jaar zorgen dat het hippisch feestje compleet is door het juiste materiaal te leveren. Gesprek met Timothy Lejeune.

“Levi Party Rental levert al een tiental edities het feestmateriaal voor Flanders Horse Event. In het begin ging dat enkel over het aanvullend materiaal, maar de organisatie was zo tevreden van onze service dat we jaar na jaar onze samenwerking konden uitbreiden tot wat ze nu is”.

“De vraag kwam toen vanwege de organisatie van Flanders Horse Event, om het samen uit te bouwen tot een hoogstaand evenement. En dat lukte: de samenwerking met de familie Gansbeke is jaar na jaar een succes”.

Het bedrijf, een twintigtal jaar geleden opgericht door Chris Lejeune en Carine Vindevogel, bouwde over de jaren een sterke reputatie op als specialist in het verhuren van feestmateriaal. Een permanente beschikbaarheid en een snelle interventiecapaciteit, zowel voor de particulier als bedrijven, vormen de basis van de klantentevredenheid.

“Sedert een paar jaar zijn mijn broer Tommy en ikzelf mee in het bedrijf gestapt”, vertelt Timothy verder. “De kracht van Levi Party Rental zit in de goede service, met een 24/7 dienstverlening voor onze klanten, dat ervoor zorgde dat we zijn uitgegroeid tot een gewaardeerd bedrijf. Met de verjonging kwam er logischerwijze ook vernieuwing de laatste jaren. Het is namelijk belangrijk om mee te evolueren: klanten zijn steeds op zoek naar nieuwe materialen, iets dat hen onderscheidt van de rest maar toch kwalitatief is”.

Levi Party Rental levert alle frontstage meubilair, van stoelen en tafels, tot de meubels voor de zitlounge, het barmateriaal, de ontvangstbalies en de buffetten, voor de Business Units, VIP, Ridersclub, Champagnebar, Clintonbar, het restaurant en de cocktailbar. Tafelmaterialen zoals bestek, servies, glazen en tafelovertrekken worden dagelijks aangeleverd tijdens het evenement.

“Maar ook backstage zijn wij aanwezig. Wij bouwen de volledige keukens en afruimzones, zodat alles ook achter de schermen goed verloopt. In dat opzicht loopt onze bedrijfsfilosofie trouwens in dezelfde lijn dan die van Flanders Horse Event. Wij willen beiden altijd een stapje verder, steeds beter worden.”

Als afsluiter krijgen we van Timothy nog deze wensen mee:

“Wij gaan ervan uit dat het, net zoals de andere jaren, ook dit jaar weer een topeditie wordt en wensen de organisatie een mooi evenement, een spannende competitie en fantastisch weer toe. We maken ook graag van de gelegenheid gebruik om de organisatie te bedanken voor het vertrouwen dat zij jaar na jaar in ons stellen, en kijken nu al uit naar de volgende jaren!”

Klik hier voor de website van Levi Party Rental

11208650_611816332188164_5683181033115746284_n

Wij danken onze sponsors