Ook Kerckhaert Ruitersport is dit jaar weer van de partij op Flanders Horse Event. Net zoals vorig jaar sponsoren zij een deel naturaprijzen, en zullen zij voor het kinderdorp ook een springkasteel plaatsen. We spraken met Karen Keymeulen.

Kerckhaert Ruitersport, één van de grootste ruitershops in België, werd onlangs volledig vernieuwd. De winkel in Temse kreeg een volledige make-over, en ook de visie kreeg een flinke update:

“Kerckhaert ruitersport werd de ‘Kerckhaert Riders Experience Store’, een concept store, waar beleving en aangenaam vertoeven centraal staan. De winkel maakt deel uit van de Kerckhaert hoefijzer-fabriek in Nederland, de grootste verdeler van hoefijzers wereldwijd”.

Kerckhaert zal dit jaar weer de Battle of the Clubs sponsoren met tal van mooie naturaprijzen, en plaatst ook gratis een springkasteel voor de kids.

Er zal geen stand aanwezig zijn op Flanders Horse Event, maar wie tussen alle activiteiten niet weet wat gedaan kan naar de Kerckhaert Riders Experience Store vlakbij het wedstrijdterrein rijden en daar genieten van de unieke sfeer.

Meer info op www.kerckhaert.be

Wij danken onze sponsors