Ook Neptunus is er dit jaar weer bij tijdens Flanders Horse Event. Dankzij deze partner kunnen de bezoekers genieten van de prachtige tenten rond de wedstrijdpiste. Vestigingsmanager Dominic Scholart vertelt over de samenwerking met FHE.

Negen jaar al plaatst Neptunus de tenten op Stoeterij d’Heyboght, dat is al bijna even lang dan onze internationale wedstrijd bestaat. De specialist in tenten en demontabele gebouwen is een familiebedrijf dat kan terugkijken op decennia ervaring. Neptunus werd in 1937 opgericht en heeft naast haar hoofdzetel in Nederland vestigingen in Zonhoven, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Polen. Ruim 250 medewerkers maken deel uit van het bedrijf

Het is na de tweede editie dat het contact tussen FHE en Neptunus gelegd werd, herinnert Dominic zich: “De organisatie wilde meer kwaliteit bieden aan bezoekers en partners, en had opgemerkt dat de opstellingen van Neptunus er op andere jumpingwedstrijden altijd picobello bij­ stonden. De stap was gezet.”

“In het begin was het verschil met een ‘basis’-tent voelbaar. Neptunus biedt immers meer dan louter tenten, maar echte kwaliteit, feilloze service en know-how gebaseerd op jarenlange ervaring, en dat kost iets meer dan een standaard leverancier. Maar eenmaal de organisatie het resultaat vaststelde, was de keuze voor Neptunus als vaste partner gemaakt”.

De hoogstaande kwaliteit, gecombineerd aan professionalisme, innovatie en een internationale uitstraling waar Neptunus voor staat past perfect binnen de visie van Flanders Horse Event.

“Het familiaal karakter, de uitstekende catering en service in de VIP ruimte en de prachtige omgeving zijn zoveel troeven van Flanders Horse Event, met als één van de uitschieters de Belgian Warmblood Foal Auction”.

Neptunus verzorgt tijdens Flanders Horse Event alle accommodaties, van de VIP tent over de tenten rond de piste, het exposantendorp, de terrassen tot de cateringpaviljoenen en is dus alomtegenwoordig in Beervelde. Op zondag sponsort Neptunus de Grote Prijs. Om af te sluiten geeft Dominic nog het volgende mee:

“Wij hopen nog jarenlang als partner alle accommodaties voor FHE te mogen voorzien, en verwachten ook dit jaar weer veel spektakel in Beervelde!”

 

 

 

Wij danken onze sponsors