Ook Cavalor is een trouwe partner van Flanders Horse Event en zal erg aanwezig zijn op deze editie 2018. Wie denkt aan een plek in het standendorp zal opnieuw moeten zoeken, want de expert in paardenvoeding en –supplementen gooit het over een andere boeg. We spraken met Cavalor over deze primeur!

Dit jaar staat de aanwezigheid van Cavalor helemaal in het teken van het gamma verzorgingsproducten voor de paarden. Daarom worden de wasboxen aan de stallen dit jaar omgetoverd tot een Cavalor Wellness waar het merk haar verzorgingsproducten ter beschikking zal stellen.

“Op die manier krijgen we een direct contact met de grooms, die zo een belangrijke schakel zijn in een team. Zij zullen in de wellness de beschikking krijgen over onze producten voor de verzorging van de paarden en krijgen er nog een cadeautje bovenop, want zij verdienen het om in de watten gelegd te worden”, weet men bij Cavalor.

“Flanders Horse Event ligt vlakbij onze bakermat in Drongen, en wij dragen de organisatie al jaar en dag een zeer warm hart toe. Zij denken bovendien aan alles en iedereen en hebben niet alleen aandacht voor de sport, maar voor het geheel: de sfeer, de omkadering, de bezoekers,… Daarom zijn wij opnieuw en met veel plezier aanwezig als partner en zorgen wij voor een attentie voor ruiters en grooms.”

Klik hier voor meer informatie over de producten van Cavalor

 

Tekst: Kim Schoukens

Foto: Cavalor

Wij danken onze sponsors