Voor deze editie werd de VIP zone en het standendorp opnieuw ingedeeld, waardoor iedereen kan meegenieten van de actie in de piste. Het wordt dus nog meer genieten van de wandeling tussen de standen aan de VIP! Onder de standhouders treffen we ook dit jaar weer Mas Tu Vu Jewels, Butet Zadels en LJ Leathers. We spraken met deze trouwe standhouders.

15672611_380533518961065_1859857335640082369_nLinda De Laet staat met LJ Leathers ondertussen voor de 5de keer op Flanders Horse Event. Door persoonlijk contact met Danny en Caroline kwam ze op het event terecht, eerst als bezoeker, nadien als standhouder. “Beervelde is niet ver van onze thuisbasis, een eigen stand op het evenement was dus een logische stap,” vertelt Linda. De keuze voor Flanders Horse Event is niet zomaar ingegeven volgens haar: “Het is niet alleen logistiek gemakkelijk, maar vooral, het is een heel mooie wedstrijd waar we gewoon graag zelf bij zijn! Op Beervelde komen mensen met dezelfde passie en interesse samen in een mooie omgeving en een super ambiance. De wedstrijd op Beervelde is eigenlijk mijn week vakantie… Het is gewoon topsport in een ontspannen sfeer!”
LJ Leathers maakt elk jaar een selectie van enkele producten uit het eigen assortiment die op Flanders Horse Event naar voor geschoven worden. Dit jaar selecteerde Linda enerzijds Excellence Products, producten voor de dagelijkse hoefverzorging van paarden gebaseerd op en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Excellence Products houdt er aan geen aardolieproducten of dierlijke vetten te gebruiken in hun verzorgingsproducten. Daarnaast lanceert LJ Leathers ook een nieuwe hoofdstellen-lijn onder het Pro Selected by LJ logo tijdens Flanders Horse Event.

 

 

10513470_642128692563304_2641525789427710760_nVoor Hans Plessers en Tom Daeseleire van Mas Tu Vu begon het avontuur op Beervelde bijna 10 jaar geleden. “Via een gemeenschappelijke vriend maakten we kennis met Patrick en Danny, het aangename contact bracht het ene en het andere aan het rollen en niet veel later namen we de beslissing om ook op Flanders Horse Event aanwezig te zijn,” vertelt Hans. “Die van oorsprong zakelijke band groeide doorheen de jaren uit tot een diepe vriendschap!”

Voor Hans is Flanders Horse Event een geweldig uithangbord voor de juwelen die met Mas Tu Vu gemaakt worden. “Voor mij is Beervelde een evenement waar het juiste cliënteel rond loopt,” verduidelijkt hij. “Het is een prachtig gebeuren, op een magnifieke locatie. Er zijn in België maar weinig jumpings die de perfectie benaderen qua lifestyle en sport, zoals Beervelde dat doet. Er hangt een ongedwongen sfeer, iedereen is blij, het is het typevoorbeeld van casual chique. De eigentijdse juwelen van Mas Tu Vu passen hier dus perfect, zowel in als naast de piste.”

28056088_10156253557739759_1766048670628642029_nOok Dieter De Ridder is met Butet Zadels opnieuw aanwezig op Flanders Horse Event. “Het is nu het 4de jaar dat we op Beervelde aanwezig zijn,” zegt Dieter, “ik kwam op de wedstrijd terecht via Simons Horseshop en mag ondertussen de organisatie tot mijn klanten rekenen.” Beervelde maakt voor Dieter deel uit van een reeks wedstrijden waar hij met Butet aanwezig is. Maar de wedstrijd springt er voor hem uit. “Het is een heel mooi event, in een groene omgeving, De organisatie is altijd in orde, de sfeer is top en de bezoekers zijn een toffe mix van gepassioneerde mensen en liefhebbers.
Voor Dieter is Flanders Horse Event ook de ideale plaats om de Butet zadels te tonen. “Onze zadels worden in Saumur met de hand gemaakt. We onderscheiden ons door de kwaliteit van het gekozen leer, maar ook door effectief alles op maat de maken, zowel voor paard als ruiter. Zo ben je als ruiter zeker van een zadel dat goed zit op de rug van je paard en tegelijk jou de nodige steun geeft.”

 

Wij kijken er nu al naar uit om rond te kuieren in het VIP-dorp!

Voor meer informatie over een VIP-stand kan je contact opnemen met Caroline De Rooze – caroline@flanders-horse-event.com

 

Tekst: Antoon Vanderstraeten

Foto’s: Fotoroyal.be, standhouders en Equnews

Wij danken onze sponsors