Internationale jumping d’ Heyboght

CSI3* & CSI-YH

Tijdens CSI d’Heyboght kunnen ruiters/amazones deelnemen in drie categorieën zijnde CSI3*, CSI2* & showclass. De CSI3* wedstrijden zijn wedstrijden van een hoger niveau. Hier starten we met proeven op een hoogte van 1m30 tot en met de Grand Prix die over een hoogte wordt gereden van 1m50. In deze reeks komen zo’n 60-tal ruiters aan de start. Nieuw binnen deze categorie zin de proeven CSIYH voor 6- en 7-jarigen.

Showclass

Voor wie niet de ambitie heeft om wekelijks internationale wedstrijden te rijden, maar toch van de sfeer en de accommodatie wil genieten tijdens een Internationale jumping kan tijdens CSI d’Heyboght toch deelnemen in de Showclass. Meestal gaat hier de aandacht naar jonge of onervaren ruiters. Voor deze reeks hebben we op woensdag, donderdag en zaterdag een proef op de agenda staan met een hoogte van maximaal 1m10 waar maximaal 30 deelnemers aan kunnen deelnemen.

CSI2*

De CSI2* wedstrijd is eigenlijk de ideale categorie om de eerste stappen te zetten in de internationale jumping sport. Hierin worden proeven gereden over een hoogte van 1m15 tot 1m35. Hierin starten zo’n 70-tal deelnemers van diverse leeftijden, zowel junioren als senioren komen hier aan de start.

Meer weten?

Contacteer ons voor meer informatie over dit paarden-evenement.
WIj staan u graag te woord.

Wij danken onze sponsors